Dæk til biler, trailere og lastbiler

Hvilke dæk passer til din bil?

Hos Globex sælger vi både dæk til biler, lastbiler og trailere. Så uanset hvad du leder efter, finder du det her hos os – Vi vil gerne kunne tilbyde dig den bedste dækservice og dækskifte. Af samme årsag forhandler vi de nyeste dæk fra de største leverandører som bl.a. Bridgestone, Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli og andre førende producenter. Så din montering af dæk altid er af topkvalitet og et mærke du kan stole på holder. 

Vi har dæk i langt de fleste almindelige størrelser på vores lager, og hvis vi ikke har de dæk, der passer til din bil, er det oftest muligt at skaffe dem. Kommer du ind i dag, kan vi med størst sandsynlighed have dine nye dæk allerede i morgen.

Er du i tvivl om dækstørrelse, bredde, hastighedskoden eller andet? Du behøver langt fra at være dækekspert – det er nemlig vores opgave. Hos Globex hjælper vi dig med at finde de helt rette dæk til netop din bilmodel.

Og uanset om du mangler sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk, kan vi dække dig ind hele året med vores dækservice. 

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Nemt og billigt at skifte dæk hos Globex

  Hos os får du altid den bedste dækservice, og derfor er det hos os både nemt og billigt at skifte dæk. Vi guider dig til det rette dækvalg og dækskifte.

  Efterfølgende klar vi også din dæk montering. Det kan vi ofte gøre, mens du venter – det er nemlig hurtigt overstået. Hvis ikke det passer dig, kan vi have din dæk montering færdig til næste dag. Fordi vi tror på service, tilbyder vi dækskifte og dækservice her på vores værksted, mens vi også kan komme hjem til dig.

  Udover at du hos os kan få et billig dækskifte, som selvfølgelig også indbefatter et skift vinterdæk. Så tilbyder vi faktisk også en skarp montering af dæk på fælge pris.

  Så kontakt os for en skarp dækskifte pris.

  Nye dæk til bil eller lastbil?

  Har du brug for nye dæk til din bil, lastbil eller trailer? Så giv os et kald, og få et fordelagtigt tilbud på nye dæk, så du kan blive godt kørende i en fart.

  Du finder os på telefon 20 60 32 80 eller send os en mail på kenneth@globex.dk for at bestille tid til dækskifte

  Vi foretager både dækskifte på vores værksted eller ude hos dig.

  Eller ring til vores dækmand Johnny på 20 60 32 85

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Super service

  Super sted, super service 👍👍👍
  Per Pedersen
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god oplevelse

  Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg var der for at få skiftet dæk og endte med at lære en masse om hjul og dæk af de flinke folk på værkstedet. Tusind tak for den fantastiske service.
  Jesper Vestergård
  via Google

  ★★★★★

  Gert Bek

  Rart sted og komme og god service
  Gert Bek
  via Google

  Kig forbi

  Vi bor i Albertslund og kan derfor hurtigt rykke ud til: København, Albertslund, Glostrup, Brøndby, Køge, Roskilde, Nordsjælland og øvrige Sjælland.

  Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål ang. bl.a. syn, service eller køb og salg af biler/trailere? Så er du velkommen til at kontakte os på kenneth@globex.dk eller ring 20 60 32 80 for mere information.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud