Træpiller som biobrændsel

Billige Træpiller i 6mm & 8mm

Træpiller er fremstillet af sammenpressede træspåner og savsmuld og bruges blandt andet til fyring i et træpillefyr (også kaldet pillefyr) og i Stoker (også kaldet kombifyr). Produktet bruges i forskellige typer af fyr til at opvarme huset, og selvom det kan virke som en stor engangsudgift, er dine besparelser også store. Faktisk vil fyret i løbet af bare 3-4 år have indtjent sig selv i det, du har sparet på varmeudgifter. Dit årlige forbrug af produktet afhænger dog selvfølgelig af hvor stort et område der skal varmes op med træpiller.

Hvad er træpiller?

Produktet er lavet af rent træ, som omdannes til træspåner, som derefter presses sammen med vanddamp. Træpiller opstod i begyndelsen af 90’erne, hvor Danmark havde mange træforarbejdende virksomheder, hvor der var biprodukter som savsmuld og spåner. Så i stedet for at skille sig af med det, begyndte man at omdanne resterne til træpiller.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Fågelfors 6-8 mm

  Træpiller
  Spørg om pris
  • 832 kg pr palle. Prisen inkl moms pr palle +levering
  • Ved køb af 3 paller gratis levering.

  Derome 8 mm

  Træpiller
  Spørg om pris
  • 896 kg (56x16) kg pr palle. Prisen er inkl. moms pr palle +levering
  • Ved køb af 3 paller gratis levering.

  Fyr med træpiller og spar penge

  At fyre med træpiller er et meget miljøvenligt alternativ til andre fyringsløsninger, fordi det er CO2-neutralt. Derudover er det også langt mere venligt over for din økonomi. Faktisk kan produktet halvere din varmeregning sammenlignet med andre opvarmningsmetoder, og er derfor et billigt alternativ.

  Her hos os finder du billige træpiller i både 6mm og 8mm størrelser.

  Hvilken type træpiller skal man vælge?

  Vi tilbyder to størrelser af træpiller: 8 mm og 6 mm, og alt efter hvilket fyr du har, kan det være forskelligt, hvilken type du foretrækker. De store piller anvendes oftest til fyr med silo samt andre store anlæg såsom et stokerfyr, mens de mindre ofte anvendes til træpilleovne.

  Når det kommer til brændværdi, er det underordnet, hvilken størrelse du vælger. Den eneste forskel er, at du eventuelt skal justere dit stokerfyr, hver gang brændslet skifter vægtfylde – og der er en tendens til, at 6 mm har højere vægtfylde. Som udgangspunkt bruges 6 mm derfor til stueovn og pilleovn, mens 8 mm anvendes til større fyr.

  Har du spørgsmål til os?

  Du er altid velkommen til at kontakte os med alle typer af spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  Send os en mail på kenneth@globex.dk for at spørge ind til vores lager. Eller ring 20 60 32 80

  Har du nogen spørgsmål? Måske du kan finde svaret her:

  Der kan nemt opstå mange spørgsmål når man skal vælge vælge at overgå til træpiller som varmekilde. For at hjælpe dig og forhåbentligt gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig, så har vi listet nogen af de mest normale spørgsmål op og selv svaret på dem. Vi håber du finder de svar du skal bruge. Hvis ikke er det selvfølgelig altid en mulighed at kontakte os og få noget personlig rådgivning og vejledning. 
  Send os en mail på kenneth@globex.dk eller ring på 20 60 32 80 og få hjælp til hvordan du bedst muligt sparer penge. 

  Hvor mange træpiller bruger man om året?

  Ens forbrug af produktet varierer selvfølgelig alt efter behov, boligstørrelse og lignende. Der findes dog en tommelfingerregel, som er følgende: en typisk familie med et helt almindeligt hus på 150 kvadratmeter bruger i snit ca. 5 ton træpiller årligt. Det fylder ca. 9 kubikmeter. Forbruget afhænger dog om det er noget man bruger hele året, og om det er ens eneste varmekilde eller om man også benytter sig af solenergi, el-varme og lignende. 

  For at sætte de 5 tons i perspektiv svarer et energiforbrug på 5 ton træpiller til et årligt olieforbrug på 2800 liter, eller 25.000 kWh el for at varme hjemmet. 

  Hvor mange træpiller skal jeg bruge?

  Dit forbrug afhænger af hvor varmt du ønsker det og om det udelukkende skal være træpiller der skaber varme i dit hus. Du kan dog længere oppe læse hvad en gennemsnitlig husstand bruger årligt. 

  Vi giver dog en god produkt pris så du kan få billige træpiller Sjælland. 

  Hvad er bedst 6mm eller 8mm træpille?

  Træpiller 6mm eller 8mm, hvad skal man egentlig vælge? I praksis er der ikke rigtig forskel på energiindholdet i produkterne. Det er udelukkende størrelsen der er forskellig. Så hvis du skal bruge træpiller til en pilleovn vil det være mest fordelagtigt at vælge træpiller 6mm. Hvis du derimod har et pillefyr og pillestokere vil træpiller 8mm være at foretrække. Der er som sagt samme energiindhold i, det afgørende er derfor hvilken størrelse der passer bedst til dit hus, om det er træpiller 6mm eller 8mm. Det handler i høj grad også om du har en pilleovn eller pillefyr. 

  Hvor mange træpiller bruger man om dagen?

  Det afhænger meget af ens husstands størrelse og behov, og kan være svært at give et præcist svar på. Fordeler man 5 tons træpiller på 365 dage giver det 13,7 kg pr. dag. Dog er produktet noget de færreste bruger om sommeren og det kan derfor være svært at give et præcist bud på hvor meget man bruger om dagen. Især da det er meget bolig bestemt, samt hvor gammelt ens fyr er. Vi anbefaler derfor hellere at du ringer ind til os og fortæller om dine piller til pillefyr og dit behov, for at vi kan give dig et så godt svar som muligt. 

  Hvad koster det at fyre med træpiller?

  Et ton 6mm og 8mm træpiller koster i gennemsnit 2000 kr. Et årligt forbrug på 5 tons vil derfor løbe op i 10.000 kr. som årlig udgift for opvarmning. Det er dog penge der nemt indtjenes, da man vil spare mange penge på sin varmeregning. Det giver en månedlig udgift på 833 kr. hvilket er væsentligt lavere end mange husstandes varmeregning. Det kan derfor økonomisk være en yderst fornuftig løsning at benytte sig at træpiller og træbriketter. Alle priser er dog vejledende, vi står altid klar til at give dig en god produkt pris. 
   
  Så hvis du har lyst til et uforpligtende tilbud på produktet og vejledning af pillefyr og ovn så send os en mail på kenneth@globex.dk eller ring 20 60 32 80
   
  Vi glæder os til at høre fra dig! 

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Super service

  Super sted, super service 👍👍👍
  Per Pedersen
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god oplevelse

  Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg var der for at få skiftet dæk og endte med at lære en masse om hjul og dæk af de flinke folk på værkstedet. Tusind tak for den fantastiske service.
  Jesper Vestergård
  via Google

  ★★★★★

  Gert Bek

  Rart sted og komme og god service
  Gert Bek
  via Google

  Kig forbi

  Vi bor i Albertslund og kan derfor hurtigt rykke ud til: København, Albertslund, Glostrup, Brøndby, Køge, Roskilde, Nordsjælland og øvrige Sjælland.

  Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål ang. bl.a. syn, service eller køb og salg af biler/trailere? Så er du velkommen til at kontakte os på kenneth@globex.dk eller ring 20 60 32 80 for mere information.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud