Globex - dit lokale autofirma

​Globex er et autofirma beliggende i Albertslund, cirka 15 kilometer vest for Københavns centrum. Globex er et mindre anpartsselskab bestående af fjorten engagerede, seriøse og glade medarbejdere.

Globex blev startet i 1994 og har således opbygget over 20 års erfaring inden for autobranchen. Vi brænder for vores fag, og går op i, altid at levere et godt stykke arbejde, uanset om opgaven er stor eller lille.

​Som kunde hos os, kan du forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, god kundeservice og konkurrencedygtige priser.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og giver gerne et godt råd med på vejen.

Kontakt os for mere information eller et altid godt tilbud!

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anmeldelser

  ★★★★★

  Super service

  Super sted, super service 👍👍👍
  Per Pedersen
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god oplevelse

  Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg var der for at få skiftet dæk og endte med at lære en masse om hjul og dæk af de flinke folk på værkstedet. Tusind tak for den fantastiske service.
  Jesper Vestergård
  via Google

  ★★★★★

  Gert Bek

  Rart sted og komme og god service
  Gert Bek
  via Google

  Kig forbi

  Vi bor i Albertslund og kan derfor hurtigt rykke ud til: København, Albertslund, Glostrup, Brøndby, Køge, Roskilde, Nordsjælland og øvrige Sjælland.

  Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål ang. bl.a. syn, service eller køb og salg af biler/trailere? Så er du velkommen til at kontakte os på kenneth@globex.dk eller ring 20 60 32 80 for mere information.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud