Service & reparation af trailer og lastbil

Har du en trailer, en lastbil eller begge dele, så er du landet det rette sted. Hos Globex tilbyder vi nemlig en lang række services inden for reparation og vedligeholdelse af trailere, lastbiler og andre erhvervskøretøjer. Vi kan blandt andet tilbyde:

● Service og vedligeholdelse
● Klargøring til syn
● Syn af trailere
● Forsikringsskader
● Liftservice

Vi tilbyder en lang række services, og hvis du har brug for service, vedligeholdelse eller reparation af trailer eller bil, er du altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel herom.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Derfor skal du vælge Globex

  Hos Globex kan vi tilbyde en professionel service. Vi går op i vores fag, og derfor er du garanteret en professionel service og et resultat, som du kan være tilfreds med. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen med service og reparation af trailere, så du kan trygt overlade din trailer til os.

  Vi vil gerne gå det ekstra skridt, så når du sender til trailer til service hos os, har du også mulighed for at få den synet i samme ombæring. På den måde sparer du dig selv for at fragte din trailer fra et sted til et andet, og du kan få overstået det hele ét enkelt sted.

  Vi sælger også biler og trailere og de gennemgår naturligvis også et service på vores værksted og er altid nysynede af vores synsmand.

  Lad os hjælpe dig med en sikker og professionel service

  Hos Globex har vi over 20 års erfaring, med service og reparation af lastbiler. trailere og alle andre former for erhvervskøretøjer. Du kan derfor trygt overlade alle opgaver til os. Di kan altid Kontakte os og få en indledende snak og et uforpligtende tilbud.

  Vi reparerer og servicerer alle typer erhvervstrailere, maskintrailere, håndværkstrailere uanset mærke og stand. Vi er endnu ikke stødt på¨en opgave, vi ikke kunne klare

  HUSK at du har mulighed for at få din lastbil eller trailer synet i samme ombæring. Så skal du kun køre et sted hen.

  Send os en mail på kenneth@globex.dk for at bestille tid, eller høre mere om hvad vi kan tilbyde på telefon 20 60 32 80

  Vores certificerede synsmand Arno Hansen er på værkstedet:
  Mandag 07.00 – 15.00
  Onsdag 07.00 – 15.00
  Fredag 07.00 – 14.00

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Super service

  Super sted, super service 👍👍👍
  Per Pedersen
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god oplevelse

  Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg var der for at få skiftet dæk og endte med at lære en masse om hjul og dæk af de flinke folk på værkstedet. Tusind tak for den fantastiske service.
  Jesper Vestergård
  via Google

  ★★★★★

  Gert Bek

  Rart sted og komme og god service
  Gert Bek
  via Google

  Kig forbi

  Vi bor i Albertslund og kan derfor hurtigt rykke ud til: København, Albertslund, Glostrup, Brøndby, Køge, Roskilde, Nordsjælland og øvrige Sjælland.

  Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål ang. bl.a. syn, service eller køb og salg af biler/trailere? Så er du velkommen til at kontakte os på kenneth@globex.dk eller ring 20 60 32 80 for mere information.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud