Syn og klargøring af trailer og bil

Arnos Bilsyn tilbyder syn af alle typer af tunge køretøjer samt påhængskøretøjer hos Globex. Dette foregår fra vores adresse, der er åben i synshallen tre dage om ugen. Efter klargøring af trailere, køres disse hurtigst muligt i synshallen.

Såfremt du ikke har brug for klargøring til det, kan du også vælge at bestille en tid til syn af dit køretøj på forhånd. Dette kan du gøre direkte ved at kontakte Arno Bilsyn på telefonnummer: 61 79 99 93.

Du kan også besøge hjemmesiden www.arnobilsyn.dk, hvor du finder mere information.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvornår skal køretøjet til syn?

  En ny bil skal til syn første gang, når den runder 4 år. Herefter er det Trafikstyrelsen, der indkalder bilen til det. Dette sker hvert andet år – hvis den vejer under 3.500 kg.

  Køretøjer, der vejer over 3.500 kg såsom lastbiler, busser, sættevogne, påhængsvogne og så videre, skal til det hvert år, og første gang er ét år efter første registrering.

  Hvad tjekker man ved et periodisk syn?

  Ved et periodisk syn (som beskrevet ovenfor) kontrollerer vi, om dit køretøj lever op en række gældende krav inden for sikkerhed og miljø. Herudover tjekkes det også, om køretøjet er i god stand i forhold til en række tekniske regler, der gælder for køretøjet.

  Klargøring af køretøj til syn

  Hvis køretøjet har et par år på bagen, eller hvis noget rasler, dækkene er godt slidt, og eller andet er galt, kan det være en god idé at få foretaget en synskontrol, inden køretøjet skal egentlig synes. På den måde kan du komme nogle af problemer i forkøbet, så køretøjet kan komme igennem syn.

  Fra maj 2018 er der trådt nye synsregler i kraft! Det er blandt andet blevet et krav at en række fejl som tidligere blev betinget godkendt ved syn, nu i stedet kategoriseres som væsentlige fejl. Disse fejl skal derfor kontrolleres ved et omsyn. Det kunne eksempelvis være, hvis en baglygte var i stykker.

  På vores adresse er der åbent i synshallen 3 dage i ugen, hvor Arnos bilsyn tilbyder syn af alle typer tunge køretøjer og påhængskøretøjer.

  Efter klargøring af trailere, køres de hurtigst muligt i synshallen.

  Hvis klargøring ikke er nødvendigt kan du bestille tid til syn af dit tunge køretøj eller påhængskøretøj direkte
  hos Arno Bilsyn på telefon: 61 79 99 93

  Eller se www.arnobilsyn.dk for mere information

  Åbningstider:

  Mandag 07.00-15.00
  Onsdag 07.00-15.00
  Fredag 07.00-15.00

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Super service

  Super sted, super service 👍👍👍
  Per Pedersen
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god oplevelse

  Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg var der for at få skiftet dæk og endte med at lære en masse om hjul og dæk af de flinke folk på værkstedet. Tusind tak for den fantastiske service.
  Jesper Vestergård
  via Google

  ★★★★★

  Gert Bek

  Rart sted og komme og god service
  Gert Bek
  via Google

  Kig forbi

  Vi bor i Albertslund og kan derfor hurtigt rykke ud til: København, Albertslund, Glostrup, Brøndby, Køge, Roskilde, Nordsjælland og øvrige Sjælland.

  Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål ang. bl.a. syn, service eller køb og salg af biler/trailere? Så er du velkommen til at kontakte os på kenneth@globex.dk eller ring 20 60 32 80 for mere information.

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud